Noordstar verloor gisteren thuis (zijn derde bekerwedstrijd) van Zoerle met 2-3, een gelijkspel was ook juist geweest na een al bij al gelijkopgaande partij. Noordstar gaf het in de beginfase achteraan wel iets te gemakkelijk weg en keek na 25 minuten al tegen een 0-3 achterstand aan, met één treffer voor rust en eentje er na werd het toch nog een nipte nederlaag.Noordstar vertrok met Jan Van de Water, Mathias Tubex, Peter Engels, Willem Langmans, Thijs Lambaerts, Jef Van de Water, Filip Mertens, Philip T'Syen, Robin Van Beek, Wim Van Orshaegen en Niels Caers.Invallers waren Luc Wouters, Miguel Bruynseels, Jonas Wuyts en Hans Op de Beeck.Noordstar kwam al snel op achterstand toen een bezoeker in 2 tijden raak trof. Na prima samenspel tussen Philip en Niels stuitte Niels van kortbij op de keeper, geen gelijkmaker dus. Aan de overkant kende Noordstar nog eens pech toen een geel-zwarte van uit een scherpe hoek aanlegde en de bal afweek en naast een kansloze Jan binnen vloog, 0-2. Jan redde wat later wel (voorlopig) de meubelen toen hij een speler die alleen door was van nummer drie hield. Iets voorbij halfweg de eerste helft mocht een bezoeker wat te gemakkelijk door onze verdediging soleren, hij frommelde de bal in 2 tijden nog voorbij Jan ook en 0-3. Noordstar scoorde echter al snel tegen; handspel van een bezoeker in de 16m en strafschop voor Noordstar, Philip T'Syen zette de keeper op het verkeerde been en 1-3. Niels was er ook nog dichtbij: eerst na een rush naar doel en bijhorende trap die door de keeper in hoekschop geduwd werd, de hoekschop zelf kopte hij in de handen van de keeper.Goede intenties na rust bij Noordstar, want al snel trapte Matti (na vrijschop) in één tijd over en dwong Jef (na assist van Niels) de keeper tot een fotografensave. Na een hoekschop (van Robin) lukte het dan toch; de bal werd slecht ontzet door de bezoekers viel en voor de voeten van Miguel Bruynseels, die aarzelde niet en trapte van aan de rand van de 16m laag en hard in de hoek, 2-3. Matti devieerde nog tegen de kruising en trapte wat later naast na mooi voorbereidend werk, de bezoekers kregen nog een viertal goede kansen maar mikten slecht of vonden Jan op hun weg. Het was een goede oefenpot tegen een gelijkwaardige tegenstander, de supporters maalden niet om de nederlaag in deze toch maar veredelde vriendenwedstrijd. [i]Verslag : Bruno Meylemans/Noordstar.[/i]